CAT
-
ESP
Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del ReialDecret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més informació

ASSISTÈNCIA ACTIVA

SALUT, DENTAL I LEGAL

SERVIALL
Accés per a beneficiaris
TARIFICADOR ONLINE
Calcula els preus i conctracta des de la web
INFORMACIÓ
COMERCIAL

del seu interès

ASSISTÈNCIA ACTIVA

Des d'aquí pots calcular el teu preu per a totes les diferències opcions i enviar una solicitut de pòlissa a les nostres oficines centrals. Una vegada aprovada la teva solicitut et farem arribar la pólissa.

Cobertures fonamentals i serveis inclosos:

- Capital per Hospitalització Médico-Quirúrgica
- Servei Médico-Assistencial
- Dental
- Segona Opinió mèdica
- Servei legal- Hospitalització mèdica i quirúrgica: Garanteix les prestació subscrita per cada dia que l'assegurat es trobi hospitalitzat, sigui per causa de malaltia o accident, fins a un màxim 90 dies l'any.- Servei Salut: 'MEDICINA PRIVADA CONCERTADA'.
Inclou: Assistència Primària, especialitats i proves de diagnòstic. Medicina alternativa i complementària.
Posem a la seva disposició un complet quadre mèdic amb més de 15.000 facultatius i centres mèdics en assistència primària, especialitats i medicina alternativa i complementària per a una protecció integral de la seva salut. La medicina alternativa es refereix a l'ús de tècniques mèdiques que difereixen de la medicina convencional. La medicina complementària es refereix a l'ús de tècniques mèdiques i sabers juntament amb la medicina convencional (com a exemple seria l'ús de l'acupuntura com a mitjà complementari a la medicina al·lopàtica per alleujar el dolor).

- Medicina preventiva
L'assegurat disposa de tot un elenc de tests preventius, perquè la seva tranquil·litat es basi en el coneixement anticipat.

- Tests de marcadors tumorals:
Són una eina molt útil en la detecció de tumors, també usada per fer el seguiment al tractament, corregir si fos necessari i fins i tot pronosticar- . Aquesta anàlisi no només inclou els marcadors tumorals, també una bateria de més de 40 paràmetres analítics que serveixen per completar el diagnòstic preventiu.

- Tests genètics preventius:
Els tests genètics són unes proves realitzades a través de l'anàlisi de material genètic -com ADN, cromosomes, proteïnes o ARN- per tal de detectar trets genètics o mutacions heretables i que permeten conèixer la predisposició d'una persona a patir determinades malalties, al·lèrgies o intoleràncies.

Usat amb gran freqüència per identificar el risc genètic de patir alguna malaltia que pertany a dos dels grups de patologies més freqüents, i en molts casos, amb major mortalitat: càncer i malalties cardio - vasculars.

Reconeixement mèdic complet:
Aquest complet examen se centra en els principals indicadors de salut i proporciona informació essencial que contribuirà a millorar aspectes fonamentals de la teva salut i estil de vida.

Exploració general i específica de:
- Boca i faringe
- Conductes auditius
- Cardio-circulatori
- Respiratori
- Abdomen
- Neurològic

Proves complementàries:
- Electrocardiograma
- Optometria
- Audiometria
- Dinamometría
- Espirometria
- Anàlisi completa de sang i orina

Test preventiu específic:
- Homes: Test preventiu de càncer de pròstata, PSA total i lliure.
- Dones: Ferro, ferritina i transferrina.Servei Dental:
En entrar a formar part d'Assistència Activa disposa gratuïtament de les següents prestacions:
- Consulta
- Consulta d'urgències
- Extraccions simples
- Revisions
- Fluoracions
- Diagnòstic
- Radiografia intraoral.

A més té al seu servei a preus baremats, qualsevol intervenció o acte que necessiti mitjançant la nostra Guia Dental.Servei Segona opinió mèdica.
Oferim la possibilitat de ratificar o rectificar un diagnòstic mèdic i/o el tractament més adequat i innovador d'acord amb els protocols més avançats, utilitzats en els grans centres de Salut.

Beneficis que li aporta la segona opinió mèdica: Tranquil·litat, resposta ràpida, facilitat d'accés, interacció entre metges i millora la qualitat de l'atenció mèdica.

Com pot accedir l'assegurat a tots aquests serveis.
A través de la web de Previsora o bé a través del app que posarem al seu servei. També a través del telèfon facilitat en subscriure la cobertura.

Quan pot utilitzar el servei?

- Li han proposat més d'un tractament: mèdic o quirúrgic.
- Vol conèixer altres alternatives de tractament a les propostes pel seu metge.
- No té una bona resposta al seu tractament.
- Ha de ser sotmès a una cirurgia important.
- Sempre que el metge tractant, considere necessària una Segona Opinió Internacional.

Beneficis que li aporta la segona opinió mèdica:

- Tranquil·litat: Experts dels millors hospitals universitaris són els que emeten les Segones Opinions, a la mida de la seva situació específica.
Resposta ràpida: La relació estratègica única en la seva classe amb els hospitals fa possible emetre la S.O. en un termini màxim de 7 dies després d'aportar els informes o proves sol·licitades.
- Facilitat per a l'accés: Les Segones Opinions són subministrades al pacient i el seu metge tractant sense necessitat que aquests viatgin o hagin de complir cites.
- Interacció entre metges: A través d'àudio i videoconferències entre el metge tractant i l'especialista poden discutir el seu cas.
- Reforça la relació metge-pacient a nivell local com a resultat de la confiança de treballar mancomunadament per garantir un diagnòstic i tractament correctes.
- Millora de la qualitat d'atenció mèdica: S'assegura que el tractament amb la major probabilitat d'èxit es posa en pràctica el més ràpidament possible.
- Compromís de Proveïdors: La relació i compromís amb els centres mèdics proveïdors, es dóna en el nivell institucional, comptant aquests amb representació en el consell.Tarificador online